לןגן

חציל בטחינה וסלסת קוסברה ועגבניות

מאת: טלי אלדר, פורסם: 21/09/2018 | 19:33
חציל בטחינה וסלסת קוסברה ועגבניות

תקציר המתכון: את המתכון הזה הכנתי בהשראתו של אחי שיחיה, בעלי אהב בהחלט😊

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

עבור הסלסה

עבור הטחינה

אופן הכנה

  1. 1. חוררי במזלג את החציל מכל הכוונים.

  2. 2. הכניסי לתנור ב 200' למשך שעה כאשר החציל מכוסה בנייר אלומיניום.

  3. 3. הוציאי מהתנור, חתכי את הקצה של החציל ותני לנוזלים לרדת.

  4. 3. עבור הסלסה, ערבבי את כל המרכיבים.

  5. 4. עבור הטחינה ערבבי את כל המרכיבים.

  6. 5. פזרי על החציל את הטחינה וסלסת הירקות.

  7. 6.בתאבון!