קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
ראשית נגלען את הזיתים ונרתיח אותם בסיר עם מים ופרוסות לימון לפחות חצי שעה , להוצאת המרירות .
בסיר רחב נטגן ראש שלם של שום חתוך לפרוסות דקות , להזהר שלא ישרף, נוסיף לשום כפית כורכום וכף וחצי פפריקה ונפתח את התבלינים. נוסיף את חלקי העוף ונשחים קלות מצד לצד.
נוסיף כוס וחצי מים רותחים ונביא לרתיחה , נוסיף אבקת מרק עוף,
פלפל שחור גרוס ומעט מלח,
ניתן להוסיף גם פלפל חריף / מתוק יבש . נבשל חצי שעה בערך על להבה בינונית .
כעת נוסיף את הזיתים וחצי חבילה כוסברה קצוצה ,
נבשל עוד 40 דקות יחד עד לריכוך וספיגת טעמים.
במידה וחסר נוזלים אפשר להוסיף ולתקן טעמים .
בתאבון ובהצלחה 🌹