עוגת אגסים עם מייפל ואגוזים
מאת: שרה יוסף, פורסם: 21/09/2018 | 12:02
תקציר המתכון:
רכה וטעימה
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
3 ביצים
-
1/4 כוס סוכר לבן
-
3/4 כוס שמן
-
1/4 כוס סוכר חום דמררה
-
1 סוכר וניל
-
1/2 כפית קינמון
-
2 כוסות קמח
-
1 אבקת אפיה
-
1/2 כוס אגוזים טחונים גס
-
1/2 כוס צימוקים
-
4 אגסים מקולפים ולחתוך לקוביות
-
1/2 כוס מייפל
-
1/2 כוס מים
-
לקישוט מעל העוגה לפני האפיה
-
1/2 כוס אגוזים טחונים גס
-
2 כפות סוכר חום
-
1/4 כפית קינמון
-
אחרי האפיה
-
1/4 כוס מייפל
-
הכל בכוס חד פעמי שתיה קרה 200 מ"ל מים
-
אפשר לאפות בתבנית אינגלשקייק גדולה או 2 קטנות
-
או תבנית 24
אופן הכנה
-
לשים בקערה הכל ולערבב היטב
-
לשים בתבנית נייר אפיה ולשפוך את הבלילה
-
לערבב אגוזים סוכר וקינמון ולפזר מעל
-
לחמם תנור 180 מעלות מעלות ולאפות בערך 35 דקות לבדוק עם סכין כשיבש להוציא לשים מעל מייפל ולהכניס לעוד 5 דקות לתנור
-
בהצלחה