לןגן

ירכיים במילוי אורז חמוציות ואגוזים

מאת: דורית אלישע, פורסם: 20/09/2018 | 08:40
ירכיים במילוי אורז חמוציות ואגוזים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחרוץ כיס בירכיים בין העצם לבשר

  2. 8 תפו"א לפרוס לא עד הסוף

  3. כוס אורז לתת חצי בישול ולסנן

  4. רוטב- חצי כוס שמן זית

  5. 3 שיני שום כתוש

  6. כף פפריקה מתוקה

  7. כף תבלין גריל

  8. 2 כפות סילאן או דבש

  9. כפית צ'ילי גרוס

  10. מלח, פלפל לערבב

  11. להבריש את הירכיים ברוטב גם בתוך הכיס ואת התפו"א

  12. לאורז החצי מבושל להוסיף חופן חמוציות ואגוזים קצוצים גס ומעט מהרוטב

  13. למלא כל ירך ולנעוץ עם 2 קיסמים בפתח

  14. להניח נייר אפייה על תבנית תנור לסדר את הירכיים והתפו"א לנסות עם נייר כסף ולאפות חום 200 מעלות 45 דקות

  15. להוציא את נייר הכסף ולאפות עוד 45 דקות

  16. במידה והתפו"א עוד לא רכים לאפות עוד כמה דקות.