לןגן

קובה אורז כשרה לפסח

מאת: טלי אלדר, פורסם: 19/09/2018 | 22:57
קובה אורז כשרה לפסח

תקציר המתכון: את הקובה הזו אמי שתחיה לימדה אותי לבשל, הקובה המועדפת על בני משפחתי😊

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מרכיבים

אופן הכנה

  1. המעטפת:

  2. ***ניתן להחליף סעיפים 1-3

  3. בקמח אורז

  4. 1. שטפי והשרי את האורז כחצי

  5. שעה.

  6. 2. סנני את האורז ויבשי אותו.

  7. 3. טחני את האורז עד כדי מרקם קמחי.

  8. 4. הוסיפי את 350 ג"ר בקר טחון.

  9. 5. הוסיפי מיים.

  10. 6. לושי את קמח האורז, המיים והבשר וצרי עיסה אחידה.

  11. 7. טחני את העיסה במעבד מזון עד קבלת עיסה חלקה.

  12. 8.צרי כדורים מהעיסה שנוצרה.

  13. המלית:

  14. 1.ערבבי את הבצל עם 400 ג"ר בקר טחון, הוסיפי מלח ופלפל ולושי לעיסה אחידה.

  15. הקובה:

  16. 1. צרי גומה בכל אחד מהכדורים.

  17. (כל אחד לחוד).

  18. 2. מלאי את הגומה במלית.

  19. 3. סגרי את הכדור וצרי קובה כדורית ויפה.

  20. המרק:

  21. 1. הרתיחי מיים חמים (3 כוסות מיים)

  22. 2. הוסיפי מלח ומרק עוף לפי הטעם.

  23. 3. הכניסי את הקובות למיים הרותחים ובשלי כ 20 דק. (ללא מכסה)

  24. 4. בתאבון!