לןגן

קונכיות במלית נתחי עוף- דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 19/09/2018 | 18:30
קונכיות במלית נתחי עוף- דורית כהן

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשית נבשל את הקונכיות במים עם מעט מלח עד לריכוך, נניח במסננת ונטפטף כמה טיפות שמן למנוע הדבקות .

  2. בסוטאג נטגן שני בצלים קצוצים דק דק עד להשחמה , נוסיף חצי כפית כורכום וחצי כפית פלפל שחור גרוס, נוסיף את קוביות הגמבה והגזר ונקפיץ מעט, נוסיף קוביות גבעולי סלרי וכוס אפונה עדינה , נחתוך את החזה לקוביות קטנות ונבשל יחד עם מעט מלח ורבע כוס מים .

  3. נמלא את הקונכיות במלית .

  4. בסיר רחב נטגן קוביות בצל עם מעט כורכום, וכמה עלי סלרי,

  5. נוסיף מלח , פלפל שחור וכוס מים מהולים עם כף גדושה אבקת מרק עוף, נסדר את הקונכיות ונבשל עד לספיגת הנוזלים.

  6. ניתן להוסיף נוזלים במידת הצורך .

  7. בהצלחה ובתאבון 🌹