קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
ראשית נבשל את הקונכיות במים עם מעט מלח עד לריכוך, נניח במסננת ונטפטף כמה טיפות שמן למנוע הדבקות .
בסוטאג נטגן שני בצלים קצוצים דק דק עד להשחמה , נוסיף חצי כפית כורכום וחצי כפית פלפל שחור גרוס, נוסיף את קוביות הגמבה והגזר ונקפיץ מעט, נוסיף קוביות גבעולי סלרי וכוס אפונה עדינה , נחתוך את החזה לקוביות קטנות ונבשל יחד עם מעט מלח ורבע כוס מים .
נמלא את הקונכיות במלית .
בסיר רחב נטגן קוביות בצל עם מעט כורכום, וכמה עלי סלרי,
נוסיף מלח , פלפל שחור וכוס מים מהולים עם כף גדושה אבקת מרק עוף, נסדר את הקונכיות ונבשל עד לספיגת הנוזלים.
ניתן להוסיף נוזלים במידת הצורך .
בהצלחה ובתאבון 🌹