לןגן

בקלאווה ממכרת...

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 18/06/2015 | 23:46
בקלאווה ממכרת...

תקציר המתכון: בקלאווה ממכרת..☺😍

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

עלי פילו

אופן הכנה

  1. עלי פילו מופשרים

  2. עשיתי עם 50 גר חמאה מומסת וחצי כוס שמן יחד.

  3. לשמן עלה ראשון להניח עליו עוד עלה

  4. לקחת חופן לפזר על החלק הקרוב אליכם לגלגל שני גלגולים, ולפזר עוד חופן על העלה. לגלגל אותו עד הסוף כמו לרולדה.

  5. לעשות ככה עם כל שני עלים.

  6. לפני האפיה לשמן את הרולדות לחתוך אותם באלכסון.לחמם תנור ולאפות ב180 מע כ 30 דק עד שמשחים.

  7. להרתיח כוס מים וכוס סוכר עם כמה טיפות לימון. ובגמר האפיה למזוג מעל..ממכר תהנו-הילה:))