לןגן

מפרום

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 18/09/2018 | 01:19
מפרום

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מפרום בשר טחון כוסברה קצוצה בצל קצוץ דק 2 פרוסות לחם ישן ללא קרום טבולות במים וסחוטות לתבל במלח פילפל בהרת מעט שמן

  2. לפרוס תפו״א לפרוסות כשכל 2 מחוברים בקצה למלא בין 2 הפרוסות בשר לטבול בקמח ואח׳כ בביצה לטגן או לסדר בתבנית לרסס ספרי שמן ולהכניס לתנור עד להשחמה

  3. להכין רוטב בסיר שטוח לטגן בצל עד להזהבה להוסיף רסק מלח פפריקה פילפל שחור מעט קינמון מעט מים רותחים ולבשל 10 דקות ולערבב מידי פעם לפרוס תפו״א ולסדר בתחתית הסיר ומעליהם לסדר את המפרום בסיר להוסיף מים רוצחים עד לגובה המפרום להביא לרתיחה להנמיך ולבשל בערך 40 דקות עד שמצטמצמים הנוזלים ברוטב

  4. אצלי אוהבים הרבה רוטב אז משאירה להם הרבה רוטב