לןגן

ריבת חבושים

מאת: שרה יוסף, פורסם: 17/09/2018 | 20:38
ריבת חבושים

תקציר המתכון: יפה וטעימה

קטגוריה: ריבות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים קערה עם מים עם מיץ מחצי לימון

  2. לקלף את ה חבושים ולגרד בפומפייה אפשר בפומפייה גפרורים

  3. להשרות בתוך הקערה 10 דקות בערך לסנן

  4. לשים בסיר את ה חבושים מיץ מלימון אחד סוכר וניל, קינמון והציפורן לערבב ולהוסיף מים שיכסה את החבושים

  5. לבשל על אש גבוהה שירתח להעביר לאש נמוכה ולבשל שעה וחצי בערך ומדי פעם לערבב

  6. לא לייבש את הריבה