לןגן

לחמניות

מאת: חלי פרידר, פורסם: 17/09/2018 | 04:49
לחמניות

תקציר המתכון: מאותו הבצק של הלוחמניות אפשר לעשות חלות מתוקות( רק להוסיף חצי כוס סוכר), בצק לפיצה, פוקצ'ה. מתכון בביסי להכול.

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכניס למחקר את הקמח והשמרים +משפר האפייה וערבב שהשמרים יבלעו בקמח. להוסיף סוכר, שמן ונתחיל ב2 כוסות חד פעמי של מים חמימים. כאשר הבצק מתחיל להתגבש רק אז יש להוסיף את המלח. אם הבצק עדיין לא מספיק רטוב יש להוסיף עוד מים( כל פעם קצת). ללוש כ10 דק עם מהירות בינונית. לתת התפחה ראשונה עד שנבצר מכפיל את הנפח, לתת בוקס להורדת ההתפחה. ליצור צורות של לחמניות ושוב לתת התפחה של 20 דק. ומרוח ביצה ולפזר שומשום או פרג, לאפות ב180 מעלות עד לקבלת צבע חום ( כ20 דק...תלוי בתנור)...ובתאבון😊