לןגן

כבד עוף מקורמל בסילאן וצילי

מאת: דורית אלישע, פורסם: 16/09/2018 | 17:42
כבד עוף מקורמל בסילאן וצילי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 500 גר כבד עוף

  2. לשרוף על הגז 2 דקות כל צד

  3. לטגן 3 בצלים חתוכים לרצועות לצבע שחום

  4. להוסיף את הכבדים לתבל מלח פלפל לערבב בעדינות עם כף עץ להוסיף רבע כוס סילאן ו-3 כפות צ'ילי חריף לעוד טיגון של 5 דקות.