לןגן

תבשיל בשר וחבושים

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 16/09/2018 | 15:14
תבשיל בשר וחבושים

תקציר המתכון: תבשיל פרסי טעים במיוחד מתאים לראש השנה לסוכות ובכלל את המתכון קיבלתי לפני שנים מאשת דודי ז"ל שמתי בין כל יתר המתכונים והנה הגיע זמנו בפרסית התבשיל נקרא אשה בהה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף את הפירות היבשים

  2. לשים בסיר מעט שמן להוסיף את החבוש הפירות היבשים והכורכום לערבב ולאדות מספר דקות

  3. להוסיף את הבשר לערבב עד שישנה את צבעו

  4. להוסיף את כל הירק ואת הסלק מיץ הלימון רכז רימונים מלח ופלפל שחור לערבב ולהוסיף 4 כוסות מים רותחים ולבשל עד שהבשר מתרכך לבדוק טעמים ולהוסיף לסיר כוס אורז עגול ולהמשיך לבשל עד שהאורז מתרכך

  5. בתיאבון