לןגן

חיתוכיות תמרים,קינמון ואגוזים

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 16/09/2018 | 12:26
חיתוכיות תמרים,קינמון ואגוזים

תקציר המתכון: בשיטה מקוצרת איך טעיםםם

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את כל חומרי הבצק נכניס למיקסר נערבל עד לאיחוד

  2. נכניס לשקית 3/4 מהבצק למקרר לשעה

  3. והרבע שנותר למקפיא !!

  4. כעת נרסס ספריי שמן על השיש ,נניח נייר אפיה נקמח את הנייר מעט ,נניח עליו את הבצק מהמקרר ,נקמח שוב מעל ונניח מעל נייר אפייה ונרדד לצורת ריבוע !!

  5. נעביר את הבצק בעדינות לתבנית

  6. נמרח ממרח תמרים על כל משטח הבצק,נפזר מעט קינמון,אגוזים שבורים ( ניתן להמיר תמרים לריבה וקוקוס)

  7. כעת נוציא את הבצק מהמקפיא

  8. נגרד עם מגרדת על כל שטח הבצק מלמעלה .נסמן ריבועים בעזרת סכין

  9. נאפה בחום 170 מעלות עד להזהבה יפה ,ברגע שמתקרר,שוב נעבור עם הסכין על הריבועים שחתכנו ונשמור בקופסא אטומה

  10. הערה !! אפיתי בתבנית תנור ,הגודל של הבצק לא אמור לכסות את כל שטח התבנית ,רדדו בעובי של כ 2 ס"מ זה תופח !! מוסיפה תמונה ליפני אפייה להמחשה !