לןגן

שורבה

מאת: דורין ראי, פורסם: 19/03/2015 | 21:25
שורבה

תקציר המתכון: שורבה טריפוליטאית בגרסה שלי (ממה שזכרתי מסבתא ז"ל) טעים ביותר

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שורבה- כמה טעים ככה פשוט! בסיר עמוק לטגן עם מעט שמן שלוש שיני שום קצוצות לאחר כמה דקות להוסיף כארבע כפות רסק עגבניות ולהמשיך לטגן ולערבב כל הזמן, להוסיף כמון,מלח,פלפל גרוס,פפריקה אדומה וחריפה ואז להוסיף מים רותחים(אפשר גם פושרים אבל יקח יותר זמן) כרבע סיר. לערבב היטב. להוסיף חבילת פסטה באיזה צורה שאוהבים (אני אוהבת צדפות כי הן מתמלאות ברוטב).לערבב ולהוסיף עוד מים שיהיו מעל הפסטה. במהלך הבישול אני מוסיפה מים כדי שלא יהיה יבש. לפעמים אני מוסיפה יותר מים גם כדי שיהיה יותר כמו מרק לאחר שמיוצקים לצלחת לסחוט לימון טרי מעל, ניתן להוסיף גם עריסה.

  2. *לגבי התבלינים: לשים כמה שאוהבים, לטעום ולפי זה להוסיף