לןגן

פאי תפוחים

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 16/09/2018 | 00:41
פאי תפוחים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למילית

אופן הכנה

  1. למילית תפוחים: 6-7 תפוחים לקלף ולחתוך לקוביות לשים במחבת 25 גרם מרגרינה 3-4 כפות סוכר וקינמון לפי טעם כף מיץ לימון וכף לא מלאה של קמח ולהוריד מאש ולקרר.

  2. לבצק פריך: ללוש לבצק רך ולחלק ל2/3 ו1/3 ושלים במקפיא למשך 20 דקות.

  3. לקחת תבנית עגולה חד פעמי את החלק הגדול 2/3 לפתוח בידיים על התבנית לשים את המילית והחלק השני 1/3 לגרד בפומפייה גסה מעל המילית ולאפות במשך 35-40 דקות 175 מעלות תנור מחומם מראש לקרר ולפזר אבקת סוכר.