לןגן

רוטב אדום למפונקים

מאת: זהר מנדל, פורסם: 15/09/2018 | 16:41
רוטב אדום למפונקים

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקלפים את הבצל והשום.

  2. חותכים את הבצל לטבעות ומפרידים את הטבעות.

  3. שמים שמן בסיר שמן ומכניסים את הבצל והשום.

  4. מטגנים ואחרי שהטעם מספר דקות מוציאים את הבצל והשום מהסיר וזורקים.

  5. שמים 2-4 כפות רסק עגבניות בשמן ואת יתר המצרכים ומטגנים קלות ומוסיפים 3 כוסות מים ומרתיחים.

  6. טועמים, מתקנים טעמים ומצמצמים את הרוטב למידת הסמיכות הרצוייה.

  7. בכל רוטב שיש בו עגבניות, מומלץ להוסיף קצת סוכר כדי לשבור את החמיצות מהעגבניות