לןגן

בשר ואורז בסיר אחד

מאת: ,לימור שמואלי, פורסם: 15/09/2018 | 11:44

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 4 כפות שמן לטגן בשר

  2. להסיף את האורז

  3. ולהמשיך לטגן.

  4. להוסיף את הפפריקה תבלין לסטייק מלח פלפל.

  5. להוסיף עגבניות ובצל.

  6. למלא במים חמים סנטימטר מעל האורז.

  7. לחכות שיבעבע ואז להוסיף פטרוזליה לסגור את הסיר לעשרים דקות על אש קטנה.

  8. לפורר עם מזלג לעוד 5 דקות ולהגיש.