לןגן

רולדה שוקולית

מאת: דורית אלישע, פורסם: 15/09/2018 | 09:52
 רולדה שוקולית

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור 160 מעלות

  2. להפריד חלבונים ולהקפיץ עם קורט מלח דקה ולהוסיף את הסוכר לקצף יציב

  3. לחלמונים להוסיף סוכר וניל לטרוף ולהוסיף בתנועות קיפול לקצף, לנפות את הקמח והשוקולית להוסיף בעדינות לקצף

  4. להניח נייר אפייה על תבנית תנור לשמן לשטח את התערובת ולאפות 10 דקות

  5. לצנן, להקציף 1 שמנת מתוקה 1 אינסטנט וניל 1 כוס חלב למרוח 2/3 על העוגה לגלגל לרולדה למרוח מעל את יתר הקרם לקשט עם שוקולד מגורד.