קובה סלק
מאת: Liz Torgman, פורסם: 15/09/2018 | 00:14
תקציר המתכון:
קובה סלק
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
לבצק חצי קילו סולת
-
3 כפות שמן
-
כוס ורבע מים
-
חצי קילו בשר טחון
-
חצי צרור כוסברה קצוץ
-
בצל קטן קצוץ דק
-
בייצה 1
-
מלח
-
פלפל שחור
-
פפריקה מתוקה כף
-
לרוטב
-
2 סלק מגורד בפומפיה
-
2 כפות רסק עגבניות
-
3 כוסות מים
-
רבע כוס שמן
-
חצי כפית מלח
-
4 כפות סוכר
-
חצי כוס מיץ לימון
-
סלרי קצוץ
-
כפית פפריקה חריפה
-
כף פפריקה מתוקה
אופן הכנה
-
מבשלים את המצרכים לרוטב לפחות חצי שעה
-
מכינים את הסולת לשים טוב טוב מניכים את הבצק במקרר 20 דקות ממלאים בבשר טחון ומוסיפים לרוטב מבשלים שעה על אש קטנה בהצלחה ליז