קובה סלק 
			 
		
		
			מאת: Liz Torgman, פורסם: 15/09/2018 | 00:14
		
			
					
				תקציר המתכון: 
				קובה סלק
			
		
		
			קטגוריה: תבשילים,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר בשרי,
			דרגת קושי: בינוני
		
		
		מרכיבים
			
					- 
						לבצק  חצי קילו סולת
					
 
					- 
						3  כפות שמן 
					
 
					- 
						כוס  ורבע מים 
					
 
					- 
						חצי  קילו בשר טחון 
					
 
					- 
						חצי  צרור כוסברה קצוץ 
					
 
					- 
						בצל  קטן קצוץ דק 
					
 
					- 
						בייצה  1
					
 
					- 
						מלח  
					
 
					- 
						פלפל  שחור 
					
 
					- 
						פפריקה  מתוקה כף 
					
 
					- 
						לרוטב  
					
 
					- 
						2  סלק מגורד בפומפיה 
					
 
					- 
						2  כפות רסק עגבניות 
					
 
					- 
						3  כוסות מים 
					
 
					- 
						רבע  כוס שמן 
					
 
					- 
						חצי  כפית מלח 
					
 
					- 
						4  כפות סוכר 
					
 
					- 
						חצי  כוס מיץ לימון 
					
 
					- 
						סלרי  קצוץ 
					
 
					- 
						כפית  פפריקה חריפה 
					
 
					- 
						כף  פפריקה מתוקה 
					
 
			
		
		אופן הכנה
		
				- 
					
מבשלים את המצרכים לרוטב לפחות חצי שעה 
				 
				- 
					
מכינים את הסולת לשים טוב טוב מניכים את הבצק במקרר 20 דקות ממלאים בבשר טחון ומוסיפים לרוטב מבשלים שעה על אש קטנה בהצלחה ליז