לןגן

סלט שובה (דג במעיל פרווה)

מאת: טלי אלדר, פורסם: 14/09/2018 | 20:30
סלט שובה (דג במעיל פרווה)

תקציר המתכון: את הסלט הכנתי אחרי שקיבלתי את המתכון מחבר.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. ערבבי את קוביות הדגים עם הבצל הקצוץ וכף וחצי מיונז. זוהי השכבה ראשונה של הסלט.

  2. 2. פזרי את תפוחי האדמה המגורדים על התערובת כשכבה נוספת, ומרחי מעל כף וחצי מיונז, פזרי מעט מלח. זוהי השכבה השנייה של הסלט.

  3. 3. פזרי את הגזר המגורד, כשכבה נוספת ומעל מרחי כף וחצי נוספת של מיונז. זוהי השכבה השלישית של הסלט.

  4. 4.פזרי את הסלק המגורד, כשכבה נוספת ואחרונה, מעל מרחי כף וחצי מיונז.

  5. 5. יש המוסיפים שכבות נוספות של תפוח עץ וביצה...אני לא הוספתי.