לןגן

אורז אדום

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 14/09/2018 | 14:10
אורז אדום

תקציר המתכון: כשנמאס מהלבן מכינים אדום

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נטגן את הבצל עד להזהבה

  2. נוסיף את הפפריקה והרסק,נפתח תבלינים,נוסיף את האורז ושאר התבלינים נטגן דקה ולבסוף את המים ,נבשל עד לצמצום הנוזלים בערך 15 דקות להבה נמוכה !

  3. נפתח את האורז עם מזלג ונכבה את הגז