לןגן

עראיס

מאת: ויקי גב, פורסם: 13/09/2018 | 21:02

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל המצרכים ביחד ולמלא חצאי פיתות.

  2. לטגן את הפיתות בשמן זית כחצי דקה מכל צד (קודם כל את הצד הפתוח עם הבשר ולאחר מכן את צידי הפיתה).

  3. להכניס לתנור על 170 מעלות למשך 15 דקות.

  4. (הבשר מבפנים יוצא ורדרד, מי שרוצה יותר אפוי שיאפה יותר).