לןגן

כרעיים וזיתים ברוטב לימון משגע

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 13/09/2018 | 20:36
כרעיים וזיתים ברוטב לימון משגע

תקציר המתכון: 45 דקות בתנור וזה מוכן... מעדן מטורף שלא תפסיקו ללקק ת'אצבעות.. תמונות המחשה צעד צעד

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל 180 מעלות

  2. בסיר חסין לחום התנור או סיר יציקת ברזל אם יש

  3. ושיהיה מספיק רחב בכדי לסדר בשכבה אחת את הכרעיים .להוסיף את השמן על להבה בינונית גבוהה

  4. לזרות מלח ופלפל מ2 צידי העוף ולהכנים לסיר כשהצד של העור למטה

  5. לבשל 5-6 דקות לא להפוך ולא להזיז את העוף!!

  6. לאחר 6 דק להוסיף את שיני השום ועכשיו אפשר להפוך לצד השני של העוף. להשחים ל 2-3 דקות את שיני השום

  7. להוציא מהסיר את העוף והשום ולהניח בצד

  8. לסיר החם להוסיף את הבצל פרוסות דק את פרוסות הלימון ללא גרעינים ואת עלי האורגנו...

  9. לבשל 8 דקות תוך כדי עירבוב מצמיד

  10. לאחר מכן להוסיף את כרעי העוף כשהצד של העור כלפי מעלה

  11. לפזר את הזיתים והשום מעל... לשפוך מעל את מיץ הלימון ולתנור ל 45-50 דקות

  12. להוציא בזהירות את הסיר מהתנור ולקשט עם עלי האורגנו ששמרנו בצד...

  13. אפשר להגיש על מצע של אורז בסמטי

  14. בתיאבון