לןגן

לחם ממולא חזה עוף פטריות בצל ושום

מאת: יפה ביתן, פורסם: 13/09/2018 | 12:23

תקציר המתכון: טעים ביותר ומשביע .

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק ושמים בצד למשך שעה-+

  2. בנתיים מטגנים בצל עד שהוא משחים, מוסיפים את הפטריות ומטגנים הכל ובסוף מוסיפים את השום כי השום הוא מתבשלמהר מאוד. ולבסוף מוסיפים את החזה עוף שקצצנו אותו טוב טוב אפילו רצוי לטחון. מטגנים הכל עד שמתקבלת עיסה יפה.

  3. לוקחים את הלחם שתפח ועושים עיגולים קטנים ופותחים אותם וממלאים בהם את המילוי של החזה עוף וסוגרים. ככה עושים לכל הקילו בצק. מניחים בתבנית אפייה מורחים ביצה מפזרים שומשום ושמים על 180 מעלות בנור מחכים שישחים מבחוץ ..... ובתיאבוןןןןןןן