קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לשטוף היטב את תפוחי האדמה
לקלף את הגזר ולהרתיח אותם בסיר עד לריכוך . לקלף קליפת תפו"א. למעורך לפירה או לחתוך דק בסכין ולמעוך עם מזלג.כנל לגבי הגזר.
להכניס את כל שאר המרכיבים לקערה. לערבב היטב ולהוסיף תבלינים.
לחמם כרבע כוס שמן לתוך מחבת עמוקה יחסית
ולאחר שהשמן התחמם להכניס את התערובת.
לתת לזה להטגן כ 10 -15 דק . לאחר מכן
להכניס לתנור שחומם מראש 170-180 מע
עד להשחמה .תהנו הילה💕לאחר מעט התקררות להפוך על צלחת הגשה.