לןגן

בורקס פירה ובשר טחון

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 11/09/2018 | 20:03
בורקס פירה ובשר טחון

תקציר המתכון: שילוב מנצח

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בצק עלים או פילאס או פילו ,לא לרדד יותר מידיי את הבצק עלים ממש מעט על משטח מקומח ,לשים את המלית של הפירה למעוך מעט עם הכף מעל נניח מהמלית של הבשר טחון נגלגל לרולדות או כל צורה שתבחרו ,למעלה למרוח ביצה טרופה ולפזר שומשום. מאת אילנית בניזרי

  2. חום 200 מעלות עד להזהבה !