בורקס פירה ובשר טחון
מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 11/09/2018 | 20:03
תקציר המתכון:
שילוב מנצח
קטגוריה: מאפים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מרכיבים למלית הבשר טחון
-
חצי קילו בשר טחון מאת אילנית בניזרי
-
בצל קצוץ קטן
-
חופן כוסברה
-
לטגן את הבצל במעט שמן עד שישחים,להוסיף חצי כפית כורכום כפית פפריקה,להוסיף את הבשר טחון,לערבב עם מזלג,להוסיף חופן כוסברה קצוצה,כפית בהרט מלח ופלפל שחור ,לערבב כל הזמן כרבע שעה עד שהבשר משנה את ציבעו ומוכן,לצנן.
-
מרכיבים לפירה
-
3 תפו"א מבושלים מעוכים לפירה
-
3 כפות מים רותחים
-
רבע כפית כורכום
-
מלח,פלפל שחור גרוס
-
לערבב את הפירה ולצנן
אופן הכנה
-
בצק עלים או פילאס או פילו ,לא לרדד יותר מידיי את הבצק עלים ממש מעט על משטח מקומח ,לשים את המלית של הפירה למעוך מעט עם הכף מעל נניח מהמלית של הבשר טחון נגלגל לרולדות או כל צורה שתבחרו ,למעלה למרוח ביצה טרופה ולפזר שומשום. מאת אילנית בניזרי
-
חום 200 מעלות עד להזהבה !