פשטידת ברוקולי פרווה
מאת: נועה אסרף, פורסם: 11/09/2018 | 00:36
קטגוריה: מאפים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
2 בצלים קצוצים
-
כרישה חתוכה
-
ברוקולי טרי חתוך לפרחים קטנים
-
2 ביצים
-
1 כוס קמח תופח
-
1/4 כוס שמן
-
שום כתוש
-
4 כפות מיונז
-
מלח, פלפל, אגוז מוסקט
-
שומשום לקישוט
-
גרעיני דלעת לקישוט
-
שמנת לבישול פרווה
אופן הכנה
-
מטגנים בצל וכרישה ומצננים.
-
מערבבים את יתרת החומרים, אם יוצא יבש להוסיף חלב סויה.
-
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות לכ- 45 דקות.