עוגת תפוחים
מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 10/09/2018 | 17:14
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
3 ביצים
-
3/4 כוס סוכר
-
1 סוכר וניל
-
קורט מלח
-
1/2 כפית קינמון
-
1/2 כוס שמן
-
1/3 כוס מים
-
2 תפוחי סמיט חתוכים לקוביות
-
11/2 כוס קמח
-
1 אבקת אפייה
תוספות
-
1/2 כוס קוקוס
-
1/2 כוס שוקולד צ'יפס
-
1/2 כוס אגוזי מלך גרוסים
-
1/2 כוס צימוקים לבנים
אופן הכנה
-
עם מטרפה ידנית להקציף חומרים רטובים ואז להוסיף את היבשים להימנע מערבול יתר לאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות 45-50 דק'
-
*כוס מדידה חד פעמי חם
-
*תבנית חד"פ מלבנית/עגולה