 
				עוגת תפוחים ללא גלוטן
			 
		
		
			מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 10/09/2018 | 16:50
		
			
				 
		
			קטגוריה: ללא גלוטן,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר פרווה,
			דרגת קושי: קל
		
		 
		מרכיבים
			
					- 
						3  ביצים
					
- 
						3/4  כוס סוכר
					
- 
						1  סוכר וניל
					
- 
						1/2  כוס שמן
					
- 
						1/3  כוס מים
					
- 
						1/4  כפית מלח
					
- 
						1/2  קינמון 
					
- 
						2  תפוחים ירוקים( סמיט) 
					
- 
						1/2  1 כוסות קמח ללא גלוטן
					
- 
						1  אבקת אפייה
					
תוספות
			
					- 
						1/2  כוס קוקוס 
					
- 
						1/2  כוס שוקולד ציפס
					
- 
						1/2  כוס צימוקים לבנים 
					
- 
						1/2  כוס אגוזי מלך גרוסים 
					
 
		אופן הכנה
		
				- 
					* לקלף את התפוחים ולחתוך לקוביות  
- 
					להקציף ביצים עם סוכר ולהוסיף את השמן מים והתפוחים ואז להוסיף את המצרכים היבשים לאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות 40-45 דק'  
- 
					* תבנית חד פעמית מלבנית  
- 
					* כוס מדידה חד פעמי חם