עוגת תפוחים ללא גלוטן
מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 10/09/2018 | 16:50
קטגוריה: ללא גלוטן,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
3 ביצים
-
3/4 כוס סוכר
-
1 סוכר וניל
-
1/2 כוס שמן
-
1/3 כוס מים
-
1/4 כפית מלח
-
1/2 קינמון
-
2 תפוחים ירוקים( סמיט)
-
1/2 1 כוסות קמח ללא גלוטן
-
1 אבקת אפייה
תוספות
-
1/2 כוס קוקוס
-
1/2 כוס שוקולד ציפס
-
1/2 כוס צימוקים לבנים
-
1/2 כוס אגוזי מלך גרוסים
אופן הכנה
-
* לקלף את התפוחים ולחתוך לקוביות
-
להקציף ביצים עם סוכר ולהוסיף את השמן מים והתפוחים ואז להוסיף את המצרכים היבשים לאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות 40-45 דק'
-
* תבנית חד פעמית מלבנית
-
* כוס מדידה חד פעמי חם