קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
אופן הכנת מעטה הקובה:
מערבבים את הבורגול עם מים ומניחים בצד לשעה.
מרוקנים את המים ומוסיפים את הקמח ואת הסולת ומערבבים עד לקבלת בצק.
ניחים את הבצק לנוח ובינתיים מכינים את מילוי הבשר.
מלית הבשר:
לטגן את הבצל עד להזהבה, להוסיף את הבשר הטחון לערבב עם הבצל, לאחר מכן להוסיף את התבלינים להמשיך לערבב ולבסוף להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה, לבשל על אש בינונית בערך חצי שעה ולקרר.
הרכבת הקובה: עוטפים את כדורי הבשר עם הבצק שיצרנו מהבורגול בעטיפה דקה. מרטיבים את היד מדי פעם בעת עטיפת הבשר. ניתן להקפיא את הקובות בשלב זה, ובלבד שהן לא יגעו זו בזו (שלא ידבקו).
מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הקובות עד לקבלת צבע שחום יפה.