לןגן

תבשיל בשר ראש עם חומוס ותפ"א פיקנטי

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 09/09/2018 | 17:48
תבשיל בשר ראש עם חומוס ותפ"א פיקנטי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים את בשר הראש ושמים בסיר רחב מכסים במים ומביאים לכמעט רתיחה.

  2. מורידים מהגז שוטפים מחליפים מים ומבשלים שוב, כך עושים פעמיים בפעם השנייה לפני הבישול חותכים את בשר הראש לרבועים ומביאים לכמעט רתיחה שוטפים את בשר הראש.

  3. בסיר רחב שמים בצל ושמן ומטגנים עד לקבלת צבע שקוף מוסיפים את השום וממשיכים לטגן מעט, מוסיפים את בשר הראש מטגנים מעט, מוסיפים מים עד לכיסוי בשר הראש, מוסיפים את החומוס התבלינים ורסק העגבניות מערבבים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים שעתיים מידי פעם מערבבים.

  4. מוסיפים את תפו"א וממשיכים לבשל עוד חציה שעה מכבים את הגז ואוכלים על מצע של אורז לבן.

  5. מתאים לברכות של ראש השנה.