תקציר המתכון: נתח רך טעים ונימוח חגיגי, מרהיב וקוצר מחמאות קל להכנה
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
נא להעזר בתצלומי הדרכה מתחת למתכון
אופן ההכנה:
לחתוך את שיני השום לאורך (שיהיו ארוכים ודקים).
לחורר בעזרת סכין חדה בנתח הבשר ולהחדיר חתיכת שן שום.
כך לחורר בכמה מקומות סביב נתח הבשר.
למרוח חרדל דיז'ון היטב בכל הנתח, לפזר מלח, פלפל שחור ומעט הל.
לחמם הרוסטר על אש גבוהה להוסיף שמן זית, כאשר זה חם מספיק
להוסיף הנתח ולסגור אותו היטב מכל צד בטיגון.
להוסיף הירקות.
להוסיף את היין ומים.
להמשיך לבשל עוד כחצי שעה.
להדליק תנור לחום של 180 מעלות
להכניס לתנור לעוד כשעה ורבע-שעה וחצי.
בין לבין להרטיב עם הרוטב את הבשר.
להכניס סכין או מזלג ולבדוק שהבשר רך. לכבות ולהוציא.
לחכות מעט שיתקרר, לחתוך לפרוסות ולהתענג!
ב ת י א ב ו ן !!!!!!