לןגן

לחמניות מתוקות עם צימוקים

מאת: שרה יוסף, פורסם: 08/09/2018 | 19:56

תקציר המתכון: רכות וטעימות ריח וטעם משגע

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים במיקסר או קערה קמח שמרים וסוכר לערבב היטב להוסיף דבש מים מלח ושמן וללוש היטב כמה דקות לקבלת בצק נעים

  2. אפשר להכין את הבצק עם מים מהברז ולהכניס למקרר שעה להוציא ללוש שוב ולהכניס עד הבוקר למקרר

  3. או להכין עם מים פושרים ולתת 3 התפחות

  4. לחלק את הבצק לכדורים ולתת לנוח כמה דקות

  5. אפשר חשים במילוי של צימוקים

  6. לקחת כדור לשטח ים הידיים לשים מלית ולסגור היטב

  7. או לעשות לחמניה רגילה מה שרוצים

  8. להניח בתבנית לתפוח 20 דקות בערך

  9. למרוח ביצה לפזר שומשום ולאפות 200 מעלות מעלות עד לקבלת צבע חום יפה

  10. הלחמניה יוצאת טעימה ורכה