לןגן

פנקייק עבה/וופל בלגי

מאת: זהר מנדל, פורסם: 08/09/2018 | 17:57
פנקייק עבה/וופל בלגי

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. טורפים בקערה ביצים עם חלב, שמן (או החמאה המומסת) וסוכר.

  2. מוסיפים קמח, אבקת אפיה ומלח ומערבבים עד לקבלת בלילה ללא גושים.

  3. פנקייק:

  4. מחממים מחבת, שופכים מהבלילה, ומטגנים בשני הצדדים.

  5. ופל בלגי:

  6. מחממים מכשיר וופל בלגי ומשמנים אותו.

  7. מוזגים מהבלילה וסוגרים את המכשיר.

  8. מבשלים עד שכמות האדים פוחתת משמעותית ומוציאים.

  9. בתאבון!!!