לןגן

מלבי קר / סחלב חם

מאת: זהר מנדל, פורסם: 08/09/2018 | 17:51
מלבי קר / סחלב חם

תקציר המתכון: מתכון של בעלי האלוף

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים את המים עם שמנת מתוקה, חלב, סוכר ומי ורדים

  2. ממיסים את הקורנפלור עם 1/2 כוס מים

  3. מוסיפים לסיר לפני רתיחה ומרתיחים

  4. מבשלים על אש נמוכה כ-5 דקות - חובה לערבב כל הזמן הבישול כדי להימנע מגושים

  5. סחלב - שמים בקעריות ומשיגים חם.

  6. מלבי - שמים בקעריות ומכניסים למקרר ומגישים קר.

  7. שופכים מעל תרכיז פטל ומפנקים עם הרבה קוקוס ובוטנים טחונים.