לןגן

מאפינס תפוחי עץ ודבש

מאת: נחמה נח אשכנזי, פורסם: 08/09/2018 | 09:50

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל-180 מעלות.

  2. לקלף ולחתוך את תפוחי העץ לקוביות. להניח בקערה ולהוסיף את כף הסוכר. לערבב שהסוכר יצפה את כל תפוחי העץ.

  3. בקערה נפרדת לטרוף ביצים, סוכר ושמן. להוסיף את הדבש, הקינמון והציפורן, להוסיף את התפוחים ולבסוף את הקמח.

  4. לערבב הכול ולמלא תבניות מאפינס עד ל-3/4 גובה.

  5. לאפות 20-25 דקות- לבדוק שלא יתייבש מדי.