לןגן

סלט עלי סלק/ מנגולד

מאת: נחמה נח אשכנזי, פורסם: 08/09/2018 | 09:39
סלט עלי סלק/ מנגולד

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לנקות את עלי הסלק- לחתוך את הקצוות ולהוציא סיבים.

  2. לחתוך לפרוסות ולהניח בסיר מחא במים עם מלח.

  3. להרתיח ולבשל עד לריכוך.

  4. לסנן את המים.

  5. לטגן במחבת את שיני השום,להוסיף את העגבניות ואת התבלינים.

  6. להוסיף את עלי הסלק המסוננים ולטגן כרבע שעה.

  7. להוסיף את הלימון הסחוט.