לןגן

פירה במילוי בשר

מאת: שרה יוסף, פורסם: 07/09/2018 | 21:47

תקציר המתכון: מעטפת קרנצ'ית

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מתחילים עם הכנת המעטפת

  2. מבשלים את תפוחי האדמה עם הקליפה שיתרכחו

  3. מוציאים מהסיר מקליפים מועכים היטב מתבלים ולתת לזה להתקרר היטב להכניס למקרר לחצי שעה

  4. הכנת המילוי

  5. לטגן בצל יבש עד להזהבה להוסיף את השר ולהמשיך לטגן עד שהבשר מקבל צבע חום להוסיף תיבול ולבשל רבע שעה בערך

  6. להוציא למסננת שירדו הנוזלים

  7. לחמם מחבת עמוקה עם שמן

  8. להוציא מהמקרר את הפירה

  9. לקחת חתיכה קטנה לשטח עם הידיים לשים באמצע מילוי בשר ולסגור היטב

  10. לטבול בביצה בפירורים ושוב בביצה ושוב בפירורים ולטגן על אש בינונית