 
				מטבוחה 
			 
		
		
			מאת: ציפורה דרור, פורסם: 07/09/2018 | 00:10
		
			
				 
		
			קטגוריה: סלטים,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר פרווה,
			דרגת קושי: קל
		
		 
		מרכיבים
			
					- 
						3  קג׳ עגבניות בשלות קצוצות כמו לסלט
					
- 
						פילפל  חריף קצוץ לפי מידת החריפות שאוהבים
					
- 
						ראש  שום קלוף וקצוץ
					
- 
						שמן  
					
- 
						מלח  
					
- 
						פילפל  שחור 
					
- 
						פפריקה  מתוקה 
					
- 
						פפריקה  חריפה לא חובה רק אם רוצים חריף  
					
 
		אופן הכנה
		
				- 
					לקצוץ הכל להניח בסיר גדול וכבד  
- 
					להביא לרתיחה  
- 
					לתבל  
- 
					ולבשל על אש קטנה בערך 3 שעות עד שזה מקבל גוון עמוק ונהיה כמו סמיך ריבה