מטבוחה
מאת: ציפורה דרור, פורסם: 07/09/2018 | 00:10
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
3 קג׳ עגבניות בשלות קצוצות כמו לסלט
-
פילפל חריף קצוץ לפי מידת החריפות שאוהבים
-
ראש שום קלוף וקצוץ
-
שמן
-
מלח
-
פילפל שחור
-
פפריקה מתוקה
-
פפריקה חריפה לא חובה רק אם רוצים חריף
אופן הכנה
-
לקצוץ הכל להניח בסיר גדול וכבד
-
להביא לרתיחה
-
לתבל
-
ולבשל על אש קטנה בערך 3 שעות עד שזה מקבל גוון עמוק ונהיה כמו סמיך ריבה