לןגן

תפוח אדמה אפוי

מאת: Anya Mazon, פורסם: 19/03/2015 | 14:45
תפוח אדמה אפוי

תקציר המתכון: מתכון טעים וקל :) (ניתן להכין את התכון גם פרווה-פשוט מחליפים את החמאה במרגרינה או במחמאה)

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 50 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקלפים את התפוחי אדמה וחותכים אותם לקוביות,

  2. מבשלים את התפוחי אדמה עד שהם חצי מוכנים(15 ד'ק בערך)

  3. מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית אפייה,

  4. כותשים את שיני השום,

  5. מערבבים את השום התפוחי אדמה התבלינים והחמאה ביחד ושמים לתוך תנור שחומם מראש ל-180 מעלות,

  6. אופים בערך 20 ד'ק עד שהתפוחי אדמה ניהיו זהובים קריספים ויפים מלמעלה ורכים מבפנים,

  7. בתאבון :)