לןגן

עוגיות ריבה

מאת: ויקי גב, פורסם: 06/09/2018 | 21:28

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למילוי

אופן הכנה

  1. ללוש את כל חומרי הבצק.

  2. לחלק את הבצק ל 3-4 חלקים.

  3. לרדד כל כדור לעלה דק.

  4. לקרוץ עיגולים עם כוס קפה צרה.

  5. למחצית מהעיגולים לקרוץ עיגול פנימי עם אצבעון.

  6. לאפות בחום 180 מעלות עד הזהבה.

  7. מקררים לגמרי.

  8. מורחים ריבה / שוקולד.

  9. מפזרים אבקת סוכר.