לןגן

עוגת דבש עם תפוחים הפוכים

מאת: קרן חביב, פורסם: 06/09/2018 | 18:17
עוגת דבש עם תפוחים הפוכים

תקציר המתכון: עוגה מתוקה כדבש וכל כך מרהיבה ביופיה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרססים היטב עם השמן קנולה על התבנית כולל הדפנות, מפזרים את הסוכר חום ומסדרים את התפוחים (רק שכבה אחת). לחמם תנור 175 מע'.

  2. מקציפים את הביצים יחד עם הסוכר חום כ7 דקות עד להקצפה תפוחה. מוסיפים בהדרגה (בזיגוג)את השמן, הדבש והתה. ולבסוף את הקמח, הקינמון, אבקת סודה לשתיה. להכניס לתנור כ50 דקות. כשהעוגה מוכנה , לאחר הצטננות להפוך אותה למגש חגיגי.

  3. לקישוט:

  4. להבריש עם מעט דבש את התפוחים או לפדר מעט אבקת סוכר