לןגן

מלפוף שקדים ואגוזים

מאת: דורית אלישע, פורסם: 06/09/2018 | 12:06
מלפוף שקדים ואגוזים

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר את הבצק לילה במקרר

  2. לחצות אותו לשניים

  3. בקערית 4 כפות שמן

  4. לקחת 2 דפים למרוח שמן עם מברשת בחלק העליון

  5. לשים כף מהמלית לקפל בצדדים קיפול קטן לגלגל ולקווץ לקיפולים בעזרת הידיים

  6. לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות בתבנית תנור על נייר אפייה 30 דקות

  7. סירופ - חצי כוס סוכר

  8. חצי כוס מים

  9. כף לימון סחוט

  10. להרתיח לטבול כל מלפוף למס' שניות.