לןגן

פילפלונים במילוי בשר

מאת: תמי מושקט, פורסם: 06/09/2018 | 09:41
פילפלונים במילוי בשר

תקציר המתכון: תוספת טעימה ויפיפיה לסעודת החג, פלפלונים קטנטנים ומתוקים במילוי בשר משובח

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

לרוטב

אופן הכנה

  1. חתכי את ראשי הפילפלונים ושטפי את הפילפלונים היטב

  2. ערבבי את חומרי המילוי היטב

  3. מלאי כל פלפלון בתערובת הבשר

  4. בעזרת מזלג חוררי בעדינות כל פלפלון לאורכו (עמ"נ שהבשר שבפנים יקבל נוזלים ויתבשל)

  5. הכיני את הרוטב: בסיר קטן טגני בצל

  6. הוסיפי את העגבניה

  7. הוסיפי רסק עגבניות ותבלינים

  8. ערבבי היטב

  9. הוסיפי את המים וערבבי שוב

  10. הביאי לרתיחה

  11. כשהרוטב רותח הכניסי פנימה בזהירות את הפילפלונים

  12. פזרי מלמעלה את עלי הפטרוזיליה

  13. הנמיכי את האש

  14. בשלי שעה על אש נמוכה

  15. הוסיפי מים לרוטב לפי הצורך