לןגן

קציצות עם פסטה חציל פלפלים ועגבניות

מאת: דורית אלישע, פורסם: 05/09/2018 | 17:08
קציצות עם פסטה חציל פלפלים ועגבניות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בשר טחון, גזר מגורד, תפו"א מגורד, 3 כפות שיני שום כתוש, פטרוזיליה קצוצה, ביצה פרורי לחם, מעט מלח, פלפל, כמון, ראס אל חנות לערבב היטב ולהניח במקרר

  2. לאפות חום 200 מעלות חציל חתוך לקוביות

  3. פלפלים חצויים, בצל קצוץ, 3 כפות שמן זית לפזרמעט מלח גס לאפות 20 דקות

  4. בסיר רחב לחמם 2 כפות שמן זית עם 6 שיני שום פרוס רק להוסיף פפריקה מתוקה, כף כמון, כף כורכום, כפית סוכר, 4 עגבניות קלופות וחתוכות לרבעים, לטגן 10 דקות להוסיף 2 כוסות מים רותחים ולבשל 20 דקות, להכין את הקציצות ולהניח על הרוטב להוסיף את הירקות שאפינו לעוד בישול של חצי שעה

  5. את הפסטה לבשל לפי ההוראות שעל גבי האריזה לסנן להוסיף לסיר.