לןגן

קיש במגוון מילויים

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 04/09/2018 | 12:11
קיש במגוון מילויים

תקציר המתכון: קיש עם בצק מושלם!! נשאר רק להוסיף את המילוי שאוהבים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק:

אופן הכנה

  1. במקסר/מעבד מזון לשים את הקמח המנופה, לחתוך את החמאה הקרה לקוביות.

  2. חצי כפית סוכר,חצי כפית מלח, לעבד בפולסים עד לקבלת תערובת פירורית. להוסיף את החלמונים וחמש שש כפות מים בערך, לעבד עד לקבלת בצק אחיד. לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה.

  3. בינתיים להכין מילוי שרוצים.

  4. להכנת הרויאל:

  5. לטרוף בקערה 1 שמנת מתוקה , כוס חלב והביצים, את הגבינות, 2 כפות גדושות קמח עם אחד אבקת אפייה .

  6. להוסיף תבלינים ולערבב טוב.

  7. לרדד את הבצק בין שתי ניירות אפייה, להקפיא 5 דקות ולשפוך את התערובת הרויאל.

  8. מעל לסדר את התוספות שאוהבים.

  9. להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל 40-50 דקות בערך, תלוי בתנור ( עד שמוכן). בהתחלה לשים חצי שעה בשלב התחתון ואז להעלות לאמצע להשחמה.