לןגן

פסטה אליו-אוליו של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 04/09/2018 | 05:32
פסטה אליו-אוליו של סבתא לאה

תקציר המתכון: פסטה אליו-אוליו - Spaghetti aglio olio e peperoncino עם עגבניות, טעימה, מפנקת, ממכרת, מתכון קליל להכנה, חגיגה אמיתית לכולם, לטבעונים, לצמחונים ולרגישי הגלוטן.

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן ושומרים כוס ממי הבישול בצד

  2. בינתיים מכינים את הרוטב: במחבת רחבה מחממים את שמן הזית, מוסיפים את פרוסות השום, העגבניות ומטגנים 2-3 דקות עד להזהבה קלה

  3. מוסיפים את הפסטה כוס ממי הבישול שלה, מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, הבזיליקום הקצוץ, עשבי התיבול היבשים, מלח, פלפל שחור וצ'לי גרוס ומערבבים טוב טוב כ-3-4 דקות נוספות עד שכל המים מתאדים והרוטב סמיך

  4. טועמים, משפרים תיבול ומגישים

  5. טיפ: המנה המקורית היא ללא עגבניות, אז אפשר כמובן בלעדיהן

  6. זהו מוכן! נסו כדאי, מנה פשוטה והכי טעימה בעולם בכלום עבודה

  7. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה