סלט אבוקדו, מלפפונים וטונה של סבתא לאה
מאת: לאה מאיר, פורסם: 02/09/2018 | 04:27
תקציר המתכון:
מעולה, טעים, מושלם, בריא
מתכון קל ופשוט.
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
4 אבוקדו בשלים לאכילה, קלופים, חתוכים לחצי ירח.
-
4 מלפפונים חתוכים לחצי ירח (אין צורך לקלף).
-
2 קופסאות טונה בהירה בשמן מסוננות.
-
1 בצל קטן לבן מקולף, פרוס דק לחצי ירח
-
1 בצל קטן אדום מקולף, פרוס דק לחצי ירח.
-
חופן עלי כוסברה קצוצים.
-
חופן עלי פטרוזיליה קצוצים.
-
רבע כוס שמן זית / קנולה.
-
גרדת לימון.
-
רבע כוס מיץ לימון.
-
כפית מלח.
-
חצי כפית פלפל שחור.
אופן הכנה
-
בקערה גדולה לשים את כל מרכיבי הסלט
-
לערבב בעדינות, לטעום לשפר טעמים ולהגיש
-
זהו מוכן! כדאי נסו, סלט בריא, טעים וקל להכנה
-
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה