לןגן

תפוחי אדמה ובטטה אפויים שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול

מאת: אליה קלמנוביץ, פורסם: 14/06/2015 | 15:47
תפוחי אדמה ובטטה אפויים שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול

תקציר המתכון: כל כך טעימים, קלים ומשביעים. כשתכינו תגלו

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקלפים את תפוחי האדמה ואת הבטטות וחותכים לקוביות. בתבנית לאפייה שמים את תפוחי האדמה והבטטות ומשמנים בנדיבות בשמן זית, מוסיפים את תבלין הטוסקנה והמלח ומערבבים היטב. מכניסים לתנור בחום 180 מעלות לכ-35 דקות. בתאבון !