לןגן

גרגירי חומוס ברוטב חריף

מאת: אורית לוי, פורסם: 19/03/2015 | 10:30
גרגירי חומוס ברוטב חריף

תקציר המתכון: מתאים כרוטב לאורז, כתוספת לדגים וסתם לטרוף מהסיר עם חלה טרייה מרוב שזה טעים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף ראש שום ולחתוך כל שן לחצי

  2. לחתוך את צרור הכוסברה קצוץ

  3. לחתוך את הפלפל הירוק לחצי לאורך ולרבעים

  4. לחתוך את פלפל הצ'ילי קצוץ

  5. בסיר בינוני להכניס את גרגירי החומוס, שיני השום החצויות, כוסברה ופלפלים.

  6. בכוס בינונית לשים חצי כוס שמן עם התבלינים (פפריקות ואבקת מרק עוף). לערבב היטב ולשפוך לסיר

  7. להוסיף רבע כוס מים רותחים, לערבב.

  8. להרתיח שוב ואז להנמיך את האש ולבשל על אש קטנה 20 דק'. אם החומוס טרי לבשל שעה. מדי פעם להוסיף רבע כוס מים רותחים שלא תישרף התחתית.

  9. לערבב מדי פעם